Carlijn Achtereekte.
Volledig scherm
Carlijn Achtereekte. © Pim Ras Fotografie

Carlijn heeft de juiste focus, Kiran poseert stoer

In de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Mooie boodschap van turnster Céline van Gerner. De Emmeloords voelt zich senang bij gesprekken met haar trainer. ‘De beste gesprekken zijn de gesprekken waar je je niet druk hoeft te maken om wat je zegt, waar je jezelf kunt zijn.’ Wijze woorden.

Even stoer poseren tussen de wedstrijden door. Dat doet windsurfer Kiran Badloe uit Lelystad, die een uitstapje maakt naar het foilboarden.

Alsof je net gaat landen na een dertien met lange sprong, met 60 kilometer per uur en je ogen zien er nog steeds uit alsof je net wakker bent...... Aldus BMX’er Niek Kimmann. Goedemorgen!

Beitske Visser kan weer lachen, want er staat weer een raceweekend voor de deur. De tweede wedstrijd in het kampioenschap om de W-Series. Deze keer in Zolder!

En direct de juiste focus, zo lijkt het. Je moet er nog niet aan denken met dit weer, maar het schaatsseizoen is al weer begonnen. Fietsen en skeeleren voorlopig, weet Carlijn Achtereekte. Met de concentratie zit het wel goed.