Volledig scherm
Celeste Plak in dienst van Oranje. © Getty Images

Celeste geniet van zonsondergang op de motor en Jaap werkt aan zijn swing

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Tristan Bangma en Patrick Bos, de parawielrenners uit respectievelijk Apeldoorn en Deventer, genoten woensdagavond van het Wielergala. Normaal hebben ze een strak wielerpak aan, nu een chique maatpak!

Jaap Stam heeft tijd voor andere zaken. De oud-trainer van PEC Zwolle en Feyenoord werkt aan zijn swing in de golfsport. We hebben geen video.....

Zo die is binnen. De eerste zege van de vierdaagse, dat is een lekker gevoel. Aldus marathonschaatser Gary Hekman uit Kampen.

Schaatsen is niet zo moeilijk, als we het bijschrift van Zwollenaar Ronald Mulder bij deze foto moeten geloven. Het advies van de trainer: hard gaan en linksom! De sprinter is in Polen voor de wereldbeker schaatsen.

Xena Wimmenhoeve heeft er zin in! De international van het rolstoelbasketbalteam van Oranje doet lekker gek en klimt in een boom. Alles voor de foto!

Celeste Plak houdt van snelheid! De Apeldoornse volleybalster in Turkse dienst gaat er zo af en toe op uit met haar racemonster. Mooie zonsondergang!