Celeste Plak in actie namens Oranje.
Volledig scherm
Celeste Plak in actie namens Oranje. © BSR Agency

Celeste met de handen vol in de lift, maar kan toch een selfie maken

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Niek Kimmann kon zich in Japan ook van een andere kant laten zien. Op de baan onverstoorbaar, daarnaast een perfecte ambassadeur voor de sport! Klasse!

Lotte van Beek was de afgelopen weken hard aan het werk om op het wereldbekerkwalificatietoernooi in het eerste weekend van november goed voor de dag te komen in Heerenveen.

Andrea Deelstra, het gaat steeds een beetje beter met haar linkerbeen. Na de marathon van Berlijn liep de Apeldoornse atlete een mysterieuze blessure op waardoor ze haar linkerbeen niet kon gebruiken. Nu, enkele weken later, kan ze weer wandelen door het bos.

Happy time with the dog, Xena Wimmenhove uit Wijhe houdt er wel van. De rolstoelbasketbalster van Oranje hoort net een leuk verhaal van haar huisdier.

Carlijn Achtereekte geniet van de omgeving tijdens het trainingskamp met Jumbo-Visma in Inzell. 

Plantselfie van volleybalster Celeste Plak uit Apeldoorn. Altijd leuk om te zien. Er zal flink wat zuurstof in die lift zitten.