Bennie Tuinstra, Dennis Borst van Amysoft Lycurgus en Sjoerd Hoogendoorn van Draisma Dynamo zouden meespelen in het All Star Team.
Volledig scherm
PREMIUM
Bennie Tuinstra, Dennis Borst van Amysoft Lycurgus en Sjoerd Hoogendoorn van Draisma Dynamo zouden meespelen in het All Star Team. © Wout van Zoeren

Corona zet ook een streep door eerbetoon aan overleden volleybaltrainer, All Star Team tegen Oranje op laatste moment afgelast

De volleybalwedstrijd tussen het Nederlands team en een All Star Team uit de Eredivisie, met spelers van onder meer het Apeldoornse Draisma Dynamo, is vanavond niet gespeeld. Bij enkele spelers van het All Star Team werd een coronabesmetting geconstateerd. De spelers van Oranje speelden daardoor een onderlinge wedstrijd.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”