Baanwielrenners Theo Bos, Roy van den Berg en Nils van 't Hoenderdal strijden op 28 januari tegen elkaar om één plek in de teamsprint van het olympische team. De startpositie. Nils van 't Hoenderdal op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Baanwielrenners Theo Bos, Roy van den Berg en Nils van 't Hoenderdal strijden op 28 januari tegen elkaar om één plek in de teamsprint van het olympische team. De startpositie. Nils van 't Hoenderdal op de foto. © Kevin Hagens

De prooi, de twijfelaar en de oudgediende strijden voor de laatste plek naar Tokio

Drie baanwielrenners, één plek in de teamsprint. Roy van den Berg (32), Nils van ’t Hoenderdaal (27) en Theo Bos (37) maken op donderdag  in het Zwitserse Grenchen onderling uit wie de startpositie krijgt op de Olympische Spelen van Tokio.

  1. EK Podcast | ‘Stel je eens voor bij Oranje: Dumfries op rechts, Gosens op links’

    EK Podcast | ‘Stel je eens voor bij Oranje: Dumfries op rechts, Gosens op links’

    In deze AD EK Voetbalpodcast bespreken Maarten Wijffels en presentator Etienne Verhoeff de mooiste EK dag tot nu toe. Duitsland gisteren in topvorm tegen Portugal en de Hongaren (tegen Frankrijk) en Polen (tegen Spanje) die vochten voor iedere meter. Wat zag Maarten Wijffels voor opmerkelijk zaken? Verder komen aan de orde: de transfer van Memphis Depay naar Barcelona, het zelfvertrouwen van Ajax-spelers én Denzel Dumfries, de ‘tank op voetbalschoenen’.