Dennis Tigchelhovend won vorig jaar het Tour Wiellerspel van de Stentor. Dit jaar zet hij zeker Geraint Thomas in zijn team.
Volledig scherm
Dennis Tigchelhovend won vorig jaar het Tour Wiellerspel van de Stentor. Dit jaar zet hij zeker Geraint Thomas in zijn team. © Privéfoto / AP

Dennis won vorig jaar het Wielerspel van de Stentor en geeft nu tips: ‘Deze twee renners zou ik zeker kiezen’

Tour de FranceDennis Tigchelovend (34) uit Deventer won vorig jaar het Wielerspel van de Stentor. Dit jaar doet hij opnieuw mee en deelt hij alvast wat tips. ,,Ik kijk vooral naar de uitslagen van de eerder gereden koersen.”

1 reactie

  • Hans Mulder

    1 maand geleden
    Grosschschartner zal vooral in dienst van Vlasov moeten rijden dus die zou ik niet opnemen in de poule. Thomas zien we alleen in de tijdrit, dan kun je beter Bissegger nemen want dan scoor je en de tijdritten en punten voor witte trui.
  1. Maarten Stekelenburg denkt twintig jaar na debuut bij Ajax nog niet aan stoppen: ‘Ik ga nog lekker door’

    Maarten Stekelen­burg denkt twintig jaar na debuut bij Ajax nog niet aan stoppen: ‘Ik ga nog lekker door’

    Ajax-doelman Maarten Stekelenburg denkt precies twintig jaar na zijn debuut bij de Amsterdammers nog altijd niet aan stoppen. ,,Zolang ik fit blijf, de club tevreden is en ik plezier heb, ga ik lekker door”, zegt de 39-jarige keeper in een speciaal interview op de website van de landskampioen. Hij verlengde deze zomer zijn contract in Amsterdam tot halverwege volgend jaar.