Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © Pro Shots

‘Een beetje giswerk’ voor Max Verstappen in Saoedi-Arabië: ‘Er is geen ruimte voor fouten’

Met nog twee races te gaan is de spanning in de Formule 1 hoog opgelopen. WK-leider Max Verstappen lijkt echter van enige nervositeit geen last te hebben. ,,Ik voel me kalm”, verzekert de kopman van Red Bull in de aanloop naar de Grand Prix van Saoedi-Arabië, zondag op het gloednieuwe stratencircuit in Djedda.

1 reactie

  • G.J. Algra

    6 maanden geleden
    Wanneer stopt de media een keer met “als”. Hier hebben we niets aan. Het is een mechanische sport en een ongelukje zit in een klein hoekje. Als alles mee zit wordt je eerste en als je pech hebt kun je laatste worden. Gewoon bij de pure feiten blijven en hopen dat alles 2 weekenden meezit met Max in plaats van zoals heel vaak bij Hamilton ( winnen met lekke bank, terugkomen na buiten de baan door safetycar ed).
  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.