Volledig scherm
Nederland, Zundett, 19-02-2015Portret van profvoetballer Demy de Zeeuw die de Bredase club NAC opp zijn palmares bij mag schriijvenFoto ; Pim Ras © Pim Ras Fotografie

Emo-momentje met Demy, machtsvertoon Niek in Parijs

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Vaders en kinderen, wat is er mooier om op de gevoelige plaat vast te leggen. Demy de Zeeuw levert het bewijs. De Apeldoornse ex-profvoetballer en nu succesvol ondernemer deelt zijn belofte voor zijn kind op social media. Mooi!

Ondertussen geniet Kingsley Ehizibue nog even van zon en zee voordat het nieuwe voetbalseizoen begint. En dat zal even wennen worden, want het kind van de club PEC Zwolle verkast naar de Bundesliga, FC Köln! Kingsley overdenkt op zijn vakantieadres nog even alle hoogte- en dieptepunten die hij in Zwolle kenden. Succes!

Hij noemt het zelf een ‘crazy weekend’, nou gek mag je het zeker wel noemen. Maar de termen indrukwekkend en machtsvertoon zijn wellicht beter van toepassing op de dagen die fietscrosser Niek Kimmann had tijdens de wereldbeker van Parijs. De beste BMX’er van Nederland werd tweemaal eerste! Wat een baas!

Rennen Erben, rennen! Bijzonder plaatje van onze Zwolse kilometervreter Erben Wennemars die tijdens het jaarlijkse uitje van de hardloopgroep Vlieland de van Hors tot Horn-loop afwerkt. En dan kom je op bijzonderen plekken. Als zal het wel veilig geweest zijn daar. Toch?

Ze was net tweede geworden op het Italiaanse circuit van Misano tijdens de derde wedstrijd in de W-Series en de volgende dag reed coureur Beitske Visser alweer gasten rond in een vette BMW. En zelf reed de in Dronten opgegroeide coureur natuurlijk ook wat rondjes in de DTM-auto.