Robert Bozenik.
Volledig scherm
Robert Bozenik. © EPA

Feyenoord gelooft weer in komst Slowaakse spits Bozenik

Niet naar HSVFeyenoord heeft weer zeer goede hoop om Robert Bozenik deze maand nog te strikken. De 20-jarige Slowaakse spits liet de Rotterdammers weten heel graag naar de Kuip te verhuizen. 

Eerdere berichten dat hij naar de Duitse club HSV zou verhuizen bleken eerder deze week niet te kloppen. Feyenoord onderhandelt nog altijd met MSK Zilina over de overgang van de Slowaakse international, maar in de Kuip leeft het gevoel dat er een akkoord uit gesleept zal worden.

Als Bozenik inderdaad in Rotterdam tekent om daar in eerste instantie achter eerste spits Nicolai Jørgensen plaats te nemen, kan hij in elk geval niet meedoen in het restant tegen Fortuna Sittard komende dinsdag. De reglementen van de KNVB voorkomen dat. Feyenoord verwacht ook nog een nieuwe middenvelder te verwelkomen in de komende week. 

Bozenik scoorde vier keer in zijn eerste acht interlands voor Slowakije. Voor zijn club MSK Zilina staat de twintigjarige spits op 19 goals in 58 wedstrijden. Zijn contract bij de huidige nummer twee van de Slowaakse competitie loopt nog tot de zomer van 2022. 

Volledig scherm
© AFP