De Duitser Gerrit Nauber speelt in september met GA Eagles tegen zijn landgenoten van VfL Bochum, de club die hij afgelopen seizoen ook al trof.
Volledig scherm
PREMIUM
De Duitser Gerrit Nauber speelt in september met GA Eagles tegen zijn landgenoten van VfL Bochum, de club die hij afgelopen seizoen ook al trof. © Pro Shots / Erik Pasman

GA Eagles heeft smaak te pakken: weer buitenlandse tegenstander gestrikt

Voor Go Ahead Eagles lonkt na de trip van afgelopen weekeinde naar België alweer de volgende internationale ontmoeting. Begin september speelt de Deventer ploeg een oefenduel tegen het Duitse VfL Bochum.

  1. Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemloze middag voor Rohda Raalte
    Liveblog

    Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemlo­ze middag voor Rohda Raalte

    Het was voor aanvang van het bezoek aan Hollandia al alle hens aan dek bij Alcides en dat is er na afloop niet minder op geworden. De ploeg uit Meppel zal er uiteindelijk nog vrede mee hebben dat er ‘slechts’ met een marge van twee werd verloren. Rohda Raalte boekte daarentegen een ruime zege op VKW, terwijl Heino een punt pakte in Groningen. In de eerste klasse D zorgde WSV voor een daverende stunt door koploper De Bataven te verslaan, bij Voorwaarts zijn ze minder blij met het puntje tegen SDO.