Discuswerpster Corinne Nugter kan haar Nederlandse titel komend weekend op het NK atletiek niet verdedigen door een blessure.
Volledig scherm
PREMIUM
Discuswerpster Corinne Nugter kan haar Nederlandse titel komend weekend op het NK atletiek niet verdedigen door een blessure. © Kevin Hagens

Geblesseerde discuswerpster Corinne Nugter mist NK: ‘Ik ben één van de weinige atleten die blij was met uitstel van Tokio’

Ze had niets liever gedaan dan dit weekend haar Nederlandse titel verdedigen in Utrecht, maar discuswerpster Corinne Nugter zal het toernooi vanuit huis moeten bekijken. Een nog niet herstelde elleboogblessure weerhoudt de 28-jarige Emmeloordse van haar achtste nationale titel op rij.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”