Goud Jutta Leerdam, Isabel Grevelt verrast en eerste wereldbekermedaille voor Joep Wennemars

met videoJutta Leerdam heeft voor de tweede week op rij goud veroverd op de 1000 meter bij de wereldbeker schaatsen. Na haar winst in het Noorse Stavanger legde ze ook in Heerenveen beslag op de eerste plaats. Debutante Isabel Grevelt verraste met brons.

 1. SDOL pakt winst in derby tegen Haarle, Voorwaarts wint in leuk duel van WSV en Robur blijft steken op punt
  liveblog

  SDOL pakt winst in derby tegen Haarle, Voorwaarts wint in leuk duel van WSV en Robur blijft steken op punt

  Op de laatste zondag van maart stonden er weer de nodige duels op het programma. Voorwaarts won in een doelpuntrijk duel van WSV en nadert de Apeldoorners zo op de ranglijst. Dalfsen kon tegen Emmen een grote stap zetten richting lijfsbehoud, maar verloor met 0-2 en werkte zichzelf zo juist in de problemen. Haarle en SDOL speelden een derby die de bezoekers winnend afsloten. Robur kwam thuis tegen Holten niet verder dan een gelijkspel (1-1). Lees alles over deze wedstrijden en meer hieronder rustig terug.
 2. Waarom Mercedes handdoek al gooit in Formule 1: ‘Slagkracht van vroeger met 200 miljoen heb je nu niet meer’
  PREMIUM

  Waarom Mercedes handdoek al gooit in Formule 1: ‘Slagkracht van vroeger met 200 miljoen heb je nu niet meer’

  Pas twee van de 23 races gereden en nu al heeft Mercedes alle hoop op de wereldtitel opgegeven. Waarom? ,,Die voorsprong inlopen gaat met honderdsten van een seconde en Red Bull staat ook niet stil. Dat wordt onmogelijk”, zegt autocoureur Tom Coronel. Jan Lammers, sportief directeur van de GP van Zandvoort, denkt dat de soep niet zo heet wordt gegeten. ,,Het is luwte creëren voor jezelf.”