De Zuiderzeeronde van dit jaar werd een eclatant succes voor De IJsselstreek, met Marien Bogerd als winnaar. Jasper Schouten komt juichend als vijfde over de meet.
Volledig scherm
PREMIUM
De Zuiderzeeronde van dit jaar werd een eclatant succes voor De IJsselstreek, met Marien Bogerd als winnaar. Jasper Schouten komt juichend als vijfde over de meet. © Sportfoto.nl / Dick Soepenberg

IJsselstreek duwt door, club zet stap omhoog als Allinq Continental Cycling Team

De IJsselstreek gaat met ingang van 1 januari 2022 als continentaal wielerteam de weg op onder de noemer Allinq Continental Cycling Team. Daarmee heeft de vereniging uit Harderwijk twintig jaar na het verdwijnen van de Golff-wielerploeg weer een semiprofessioneel boegbeeld.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. VVOG pakt eerste driepunter, HHC boekt tweede zege op rij, Urk verspeelt voor het eerst punten
  Teruglezen liveblog

  VVOG pakt eerste driepunter, HHC boekt tweede zege op rij, Urk verspeelt voor het eerst punten

  Terwijl Deventer en Zwolle nadrukkelijk toeleven naar de eerste IJsselderby van dit seizoen, werd er ook op de amateurvoetbalvelden gestreden om de drie punten. Zo won HHC met 2-1 van Rijnsburgse Boys en gaf het daarmee de overwinning van vorige week een goed vervolg. Dat lukte Berkum niet, in Volendam werd er met 4-2 verloren van RKAV. SV Urk liep het eerste puntverlies op (1-1 tegen DETO), maar behield wel de koppositie. Ze worden achtervolgd door SC Genemuiden, dat uitpakte met met een 0-7 overwinning. VVOG won ook, net als Flevo Boys, Sportclub Deventer en csv Apeldoorn. Alles over deze wedstrijden en nog veel meer is terug te lezen in onderstaand liveblog.