De Zuiderzeeronde van dit jaar werd een eclatant succes voor De IJsselstreek, met Marien Bogerd als winnaar. Jasper Schouten komt juichend als vijfde over de meet.
Volledig scherm
PREMIUM
De Zuiderzeeronde van dit jaar werd een eclatant succes voor De IJsselstreek, met Marien Bogerd als winnaar. Jasper Schouten komt juichend als vijfde over de meet. © Sportfoto.nl / Dick Soepenberg

IJsselstreek duwt door, club zet stap omhoog als Allinq Continental Cycling Team

De IJsselstreek gaat met ingang van 1 januari 2022 als continentaal wielerteam de weg op onder de noemer Allinq Continental Cycling Team. Daarmee heeft de vereniging uit Harderwijk twintig jaar na het verdwijnen van de Golff-wielerploeg weer een semiprofessioneel boegbeeld.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.