Volleybalster Kirsten Knip.
Volledig scherm
Volleybalster Kirsten Knip. © Kevin Hagens

Kirsten krijgt een natte neuzen-kus, Niek ziet het weer somber in

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Zo die hoeft niet meer te douchen. Alhoewel? Eerlijk gezegd twijfelde de Apeldoornse volleybalster Kirsten Knip ook nadat ze van haar hond een dikke kus kreeg......

Kiran Badloe, de surfer uit Lelystad, heeft zich goed ingesmeerd om  zijn huid te beschermen tegen de Australische zon. Daar hoopt de surfer in de strijd met maatje en concurrent Dorian van Rijsselberghe een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio te bemachtigen.

Uit je comfortzone met Eelco Sintnicolaas. De Apeldoornse meerkamper trotseert het koude water in Zweden om de bloedsomloop goed op gang te houden. Brrrr.

De blik van fietscrosser Niek Kimmann, wat zou dat te betekenen hebben? Nou, hij zag de weersvoorspellingen van de komende dagen.....

Go Ahead Eagles-keeper Hobie Verhulst als Gandalf uit de Lord of the Rings trilogie...... You shall not pass!!!!!! De pr-afdeling van Go Ahead Eagles heeft zich eens lekker uitgeleefd.

Vrienden, concurrenten, schaatsers, teamgenoten bij Team Reggeborgh, sprinters, maar vooral tweelingbroers. Ronald en Michel Mulder vierden donderdag hun verjaardag. Ieder met hun eigen verhaal. Mooi.