Volledig scherm
Baanwielrenner Sam Ligtlee. © Kevin Hagens

Krachtpatser Sam naar de Apenheul, Erben naar Marco in De Kuip

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Je kunt je gerust afvragen wie er de afgelopen week niet naar Marco Borsato is geweest in De Kuip in Rotterdam. Het regende video's, foto's en lofuitingen op social media. De Zwolse -oud-topschaatser Erben Wennemars was er ook en was danig onder de indruk!

Creatief met alles wat om je heen is. Dat is tienkamper Eelco Sintnicolaas uit Apeldoorn in elk geval, die in het Orderbos in zijn woonplaats alles wat de natuur hem biedt gebruikt voor zijn trainingen. Al is een stapel omgehakte boomstammen natuurlijk niet echt iets natuurlijks, maar wel handig!

Baanwielrenner Sam Ligtlee heeft even tijd voor de echt leuke dingen en genoot afgelopen week met zijn vriendin Mandy Altena van een bezoek aan de Apenheul in Apeldoorn. De krachtpatser uit Eerbeek wordt door zijn vriendin ‘my little monkey genoemd’.....

Hakim Ziyech, voor wie het allemaal begon op de pleintjes in Dronten, maakt zich na een indrukwekkend seizoen met Ajax op voor de Afrika Cup met Marokko. Samen met oud-Feyenoorder Karim El Ahmadi.

De voetballers van PEC Zwolle vieren nog vakantie na een beladen seizoen. De club deelde even wat vakantiekiekjes van de mannen! Geniet er maar van, binnenkort staan ze weer op het trainingsveld.

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Heracles AlmeloHER
away logo
home logo Go Ahead EaglesGAE
EINDE
1-1
Jong AjaxJAJ
away logo