Volledig scherm
Marije van Hunenstijn. © Wout van Zoeren

Marije met de benen in een ijsbad, duim omhoog voor Sam

In de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Trainingskamp op Tenerife zit er op, hordeloopster Eefje Boons uit Deventer heeft de spikes alweer opgeborgen in haar rugzak. Die ze ook weer heeft gevuld met de nodige ervaring. Op weg naar nog grotere hoogtes?

Fietscrosser Ruby Huisman brengt een bezoek aan de mooie plekjes in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Ze is daar met de Nederlandse selectie, maar heeft ook nog tijd voor sightseeing. 

Voormalig baanwielrenster en nog steeds olympisch kampioene op de keirin Elis Ligtlee - die titel is voor altijd - neemt het ervan na haar sportcarrière. Ze werkt hard aan nieuwe doelen, maar tussendoor is er gelukkig wel ruimte voor ontspanning. Even lekker op Curacao!

GA Eagles-verdediger Sam Beukema laat iedereen weten dat de operatie aan zijn knie is geslaagd. Nu aan het herstel werken, duim omhoog!

Marianne Timmer heeft als coach en schaatsster al het nodige meegemaakt, maar ze voelt de spanning nog steeds bij de prestaties van de Nederlandse atleten tijdens de Jeugd Olympische Winterspelen in Lausanne.

Even afkoelen, moet de Apeldoornse sprintser Marije van Hunenstijn hebben gedacht na een zware training in Zuid-Afrika. Dan ga je toch even met de beentjes in een ijskoud bad(je).....?

  1. LIVE | Bomvolle schaatsdag van start met 500 meter voor vrouwen

    LIVE | Bomvolle schaatsdag van start met 500 meter voor vrouwen

    Van de 500 meter tot de 1000 meter en van de 3000 meter tot de 5000 meter: de schaatsfan hoeft zich vandaag niet te vervelen. De WK sprint begon pover voor de Nederlanders, maar vandaag barst ook de WK allround in alle hevigheid los in Hamar. Mis niets in ons liveblog! Programma: 10.30 uur: 500 meter vrouwen (WK Sprint) 11.05 uur: 500 meter mannen (WK Sprint) 11.50 uur: 500 meter vrouwen (WK Allround) 12.15 uur: 500 meter mannen (WK Allround) 13.10 uur: 1000 meter vrouwen (WK Sprint) 14.00 uur: 1000 meter mannen (WK Sprint) 14.50 uur: 3000 meter vrouwen (WK Allround) 16.05 uur: 5000 meter mannen (WK Allround)

Live Voetbal

home logo VVV-VenloVVV
19:45
Fortuna SittardFOR
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
19:45
VitesseVIT
away logo
home logo ADO Den HaagADO
18:30
Heracles AlmeloHER
away logo