Montage van Lionel Messi bij barcelona en Diego Armando Maradona als speler van Napoli
Volledig scherm
PREMIUM
Montage van Lionel Messi bij barcelona en Diego Armando Maradona als speler van Napoli © Getty / Soccrates Images

‘Messi is nu de beste, maar Maradona heilig voor ons’

Vijftien jaar aan de top met Barcelona, dat met hem vier keer de Champions League won. Maar Lionel Messi vindt die vier keer te weinig. In Napels, waar landgenoot Maradona een god werd, kan vanavond al blijken of die prijs er dit jaar weer in zit.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. De Jong verwacht geweldige wedstrijd in Napels: ‘Nu gaat het er echt om’
  Video

  De Jong verwacht geweldige wedstrijd in Napels: ‘Nu gaat het er echt om’

  FC Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong kan vanavond (21.00 uur) in de wedstrijd in de achtste finale van de Champions League tegen Napoli rekenen op een basisplaats. Hij kijkt uit naar het duel in Stadio San Paolo in Napels. ,,De spanning is bij deze wedstrijden een stuk groter dan in de groepsfase. Nu gaat het er echt om. Ik verwacht twee geweldige wedstrijden”, aldus De Jong op de website van de UEFA.