Volledig scherm
Eindelijk heeft Niek Kimmann ook de Europese titel te pakken. © EPA

Niek beëindigt haat-liefdeverhouding met EK en Ronald en Michel zijn terug met Vitchannel

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Voetbalster Danique Kerkdijk viert vakantie op Curacao met Shanice van der Sanden. Hoe het is? ‘Gucci’, zeggen de twee in koor. Genieten!

Hoe het met Thomas Krol gaat? Nou, niemand krijgt die lach van zijn gezicht, lijkt de wereldkampioen 1500 meter te willen zeggen. De schaatser van Jumbo-Visma werkt ontspannen naar de nieuwe wedstrijden toe op het zomerijs.

Bas Tietema blijft maar verbazen met zijn Youtubeshow Tour de Tietema. Kijk hem makkelijk contact maken met renners Van Os en Sagan...... En het lukt de Zwolse wielrenner en vlogger heel eenvoudig om na de etappe op de fiets en in het pakje van Astana mee te uit te rijden met Van Os en ook nog eens tientallen handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met wielerfans...

Ronald en Michel Mulder hebben het Instagramaccount Vitchannel weer wat nieuw leven ingeblazen. Vitchannel werd ooit bestierd door de Zwolse broers, samen met Thomas Krol, Kai Verbij en Dai Dai Ntab onder anderen, waarmee ze alle fitheidgoeroe's op social media op de hak willen nemen.

Het werd toch wel even een dingetje voor Niek Kimmann. De BMX’er uit Dedemsvaart won al vaker de Nederlandse titel en eenmaal de wereldtitel fietscross, maar had altijd een haat-liefdeverhouding met de Europese kampioenschappen. Tot afgelopen weekend, toen werd Nederlands beste fietscrosser eindelijk ook de beste van Europa! Klasse!