Niek Kimmann.
Volledig scherm
Niek Kimmann. © ANP

Niek maakt reportage van reis door Japan, Licia kleurt haar haren

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Mark Tuitert, voormalig topschaatser uit Holten mocht bij een bedrijf enkele fanatiekelingen training geven. het werd een ‘olympische been-work out’. Ben benieuwd of de deelnemers er de volgende ochtend nog steeds zo enthousiast over waren.... #spierpijn?

Niek Kimmann, was in Japan om de olympische fietscrossbaan te testen, maar maakte ook een rondreis door het land om zijn sport te promoten onder de Japanse jeugd. Het leverde mooie beelden en een reportage op van de BMX’er uit Dedemsvaart!

Marianne Timmer had de eer om het eerste exemplaar van het nieuwe boek van Toon Gerbrands in ontvangst te nemen, De Prijs van Succes. Als je succesvol wilt zijn, moet je egoïstisch zijn. Topsporters weten er alles van. Ook de Hierdense oud-topschaatsster.

Licia Darnoud, de Apeldoornse speelster van FC Twente, heeft - een deel van - haar haar geverfd. Ze kijkt er zelf nog niet heel blij bij, maar wij vinden het mooi!

En dan word je uitgeroepen tot beste windsurfer van Nederland van 2019! Lelystedeling Kiran Badloe kreeg de Conny van Rietschoten trofee.

Nooit tevreden zijn met wat je bereikt, wil Apeldoornse atlete Marije van Hunenstijn maar zeggen. That's the spirit!

Voormalig baanwielrenster en nog steeds olympisch kampioene keirin Elis Ligtlee uit Eerbeek doet nu ander goed werk. Als ambassadrice van het Ronald McDonald Boshuus mocht ze een cheque uitdelen.

Stoere foto Eefje Boons! De Deventer hordeloopster maakt deel uit van team blauw!