Novak Djokovic laat het er nog niet bij zitten en gaat in beroep tegen intrekken visum

VideoNovak Djokovic gaat in beroep tegen het intrekken van zijn visum. De Minister van Immigratie besloot eerder vandaag, na dagenlang beraad, dat het in het ‘publieke belang is’ dat de Serviër het land wordt uitgezet. De nummer 1 van de wereld lijkt zo alsnog niet mee te kunnen doen aan de Australian Open, maar laat het hier dus niet bij zitten.

31 reacties

 • Jeroen Oosterlaar

  1 week geleden
  Australië, het land waar kampen voor besmette mensen zijn opgericht, torenhoge boetes worden uitgedeeld voor het genieten van een zonsondergang waar verder NIEMAND in de buurt is, je je hond niet verder dan een paar honderd meter van je huis mag uitlaten, waar honden in een opvang zijn afgemaakt om te voorkomen dat er mensen voor kwamen zorgen, waar politici met stoom uit de oren toeteren dat gevaccineerden die tegen verplicht prikken zijn alsnog antivaxxers zijn. Compleet van 't padje.
 • M.H. van den Brink

  1 week geleden
  In Animal Farm schreef George Orwell al " Alle dieren zijn gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan andere ". Vervang dieren door mensen en je hebt wat hier dreigt te gebeuren.
 • Willem Smit

  1 week geleden
  Een zeer terechte beslissing! Waarom zou je uitzonderingen maken voor bepaalde mensen . A.Smit. Nieuwleusen
 • T Doornbos

  1 week geleden
  In Border Security Australia worden mensen voor minder de toegang ontzegd!
 • J Snijder

  1 week geleden
  Ik vind zelf een ongevaccineerde ongevaarlijker dan een gevaccineerde want die moet zich overal laten testen wil hij ergens in kunnen Maar vind het allemaal maar raar terwijl hij van een eerdere uitspraak gewoon kon deelnemen aan het toernooi Dus wie heeft gelijk volgens mij is hier geen gelijk beetje duister allemaal
 1. PSV nog zonder Vinícius en Madueke, maar Zahavi lijkt klaar voor topper tegen Ajax

  PSV nog zonder Vinícius en Madueke, maar Zahavi lijkt klaar voor topper tegen Ajax

  PSV staat op dit moment een punt voor op Ajax in de competitie en beide ploegen ontmoeten elkaar zondag in het Philips Stadion. Hoogspanning in de eredivisie, kortom. Volgens trainer Roger Schmidt is het een ideale kans om afstand te nemen en een stap vooruit te zetten. Hij vindt het niet per se een ‘must-win’ voor de Eindhovenaren, maar noemt het tegelijkertijd wel een wedstrijd die PSV koste wat het kost wil winnen.