Mag jij erbij zijn wanneer Max Verstappen over het circuit van Zandvoort raast?
Volledig scherm
Mag jij erbij zijn wanneer Max Verstappen over het circuit van Zandvoort raast? © ANP / Bewerking: de Stentor

OPROEP | Wel of niet naar Zandvoort: wat gebeurt er met jouw ticket voor de Grand Prix?

Formule 1-liefhebbers die een kaartje hebben bemachtigd voor de Grand Prix in Zandvoort horen uiterlijk vandaag of ze ook daadwerkelijk welkom zijn. Vanwege corona mag maar twee derde naar binnen. En dat betekent tienduizenden teleurgestelde kopers. 

5 reacties

 • K Over

  2 jaar geleden
  Ik ben wel een van de zoveel die is uitgeloot maar ik ga niet! Kaartjes worden gewoon terug genomen en geld krijg ik terug. Maar wel pas de 23ste...
 • WG Jansen

  2 jaar geleden
  Ik snap niet dat mensen voor veel geld de F1 willen bezoeken. Natuurlijk,men gaat voor de sfeer, maar om echt dewedstrijd te volgen kun je beter thuis de TV aanzetten. Commentaar is ook beter te horen (voor wie dat wil). Al kreeg ik de kaarten voor niets, ik zou niet de ellende en moeilijkheden willen opzoeken om überhaupt daar te kunnen komen. Puur prestige, waar een hoop geld in omgaat. Geld is macht....dat blijkt ook wel weer uit hoe onze regering in verschillende maten meet.
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  De co2 leveren we wel elders in...
 • I. Derksen

  2 jaar geleden
  Geen kaartje en als ik het zou krijgen ging ik nog niet. Het hele circuit moet voor bakken geld worden opgeknapt en aangepast vanwege een stuk emotie, EN geld van de prins. Dit terwijl er een prima circuit in Assen ligt, met een stuk betere infrastructuur en alles er op en er aan. In dit geval gaat zeker op dat het geld regeert. Jammer want de F1 vanaf Assen had net zo historisch kunnen zijn.
 • Paul Eijk

  2 jaar geleden
  Plaats een paar ongebruikte tribunes extra voor 50.000 mensen en alle kaart houders kunnen komen de kwaliteit is niet belangrijk de plaats ook niet er komt toch niemand op.