Xander Blomme (l) en Philippe Rommens geven GA Eagles dit seizoen een Vlaamse tint. Voor Blomme is het allemaal nieuw, Rommens weet intussen wel wat er in het Nederlandse voetbal wordt gevraagd.
Volledig scherm
PREMIUM
Xander Blomme (l) en Philippe Rommens geven GA Eagles dit seizoen een Vlaamse tint. Voor Blomme is het allemaal nieuw, Rommens weet intussen wel wat er in het Nederlandse voetbal wordt gevraagd. © Henri van der Beek

Philippe Rommens en Xander Blomme, het Vlaamse hart van GA Eagles

Philippe Rommens (24) en Xander Blomme (20) vormen dit seizoen het Vlaamse hart op het middenveld van Go Ahead Eagles. Over overeenkomsten en verschillen tussen de nieuwkomer en de man die intussen bijna een halve Nederlander genoemd mag worden.

  1. Olav Kooij raakt leiderstrui in Denemarken kwijt, Magnus Sheffield slaat slag in tijdrit

    Olav Kooij raakt leiders­trui in Denemarken kwijt, Magnus Sheffield slaat slag in tijdrit

    Olav Kooij heeft zoals verwacht slechts één dag kunnen genieten van de lichtblauwe leiderstrui in de Ronde van Denemarken. De 20-jarige Nederlander van Jumbo-Visma, die dinsdag in de massasprint de eerste etappe won, raakte in de tijdrit over 12,2 kilometer rond Assens de eerste plaats in het algemeen klassement kwijt. De Amerikaan Magnus Sheffield (Ineos Grenadiers) won de rit tegen de klok en nam de leiderstrui over van Kooij.