De Russen Aslan Karatsev en Andrej Roeblev wonnen in Madrid de afsluitende dubbel van de Spanjaarden Marcel Granollers en Feliciano López.
Volledig scherm
De Russen Aslan Karatsev en Andrej Roeblev wonnen in Madrid de afsluitende dubbel van de Spanjaarden Marcel Granollers en Feliciano López. © REUTERS

Russische tennissers houden titelverdediger Spanje uit kwartfinales Daviscup Finals

De tennissers van Rusland hebben ten koste van titelverdediger Spanje de kwartfinales van de Davis Cup Finals gehaald. De Russen Aslan Karatsev en Andrej Roeblev wonnen in Madrid na een lange driesetter (4-6 6-2 6-4) de afsluitende dubbel van de Spanjaarden Marcel Granollers en Feliciano López en daarmee ook de onderlinge ontmoeting met 2-1.

  1. Waarom bijna niemand in Rotterdam de rentree van Sanne Wevers zag
    PREMIUM

    Waarom bijna niemand in Rotterdam de rentree van Sanne Wevers zag

    Transparantie en openheid. De bondsbonzen van de KNGU hadden er de mond vol van toen de beerput over misstanden in het (vrouwen)turnen openging. Tegen dat licht gezien is het op zijn zachtst gezegd merkwaardig hoe geheimzinnig de selectiewedstrijden voor de komende EK verlopen. Zonder publiek, zonder tv-camera’s. Een contract met toestelfabrikant Janssen-Fritsen laat geen andere keuze, meldt technisch directeur Jeroen van Leeuwen met pijn in het hart.
    Rotterdam, Helmond