Sergio Pérez
Volledig scherm
Sergio Pérez © EPA

Sergio Pérez verlengt contract bij Red Bull en blijft teamgenoot van Max Verstappen

Sergio Pérez zal ook volgend jaar teamgenoot van Max Verstappen zijn. Red Bull Racing bevestigde vanmiddag dat de Mexicaan ook in 2022 coureur van het team zal zijn. 

  1. Slecht nieuws voor Max Verstappen: met derde motor van het seizoen in gevarenzone

    Slecht nieuws voor Max Verstappen: met derde motor van het seizoen in gevarenzo­ne

    Max Verstappen en Sergio Pérez hebben slecht nieuws gekregen voor aanvang van de eerste trainingsdag bij de Grote Prijs van België. Leverancier Honda heeft bevestigd dat de coureurs van de Formule 1-renstal van Red Bull dit seizoen al twee motoren hebben verbruikt en op het circuit van Spa-Francorchamps hun derde krachtbron moeten benutten. Dat houdt in dat bij nieuwe motorische tegenslag gridstraffen onvermijdelijk zijn.
  1. Forse boete Nelson Piquet, schoonvader van Max Verstappen, na opmerkingen over Lewis Hamilton

    Forse boete Nelson Piquet, schoonva­der van Max Verstappen, na opmerkin­gen over Lewis Hamilton

    De Braziliaanse oud-coureur Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen in de Formule 1, moet een boete van 5 miljoen Braziliaanse reaal betalen vanwege racistische en homofobe opmerkingen over Lewis Hamilton. Vier mensenrechtenorganisaties hadden de 70-jarige Piquet aangeklaagd. Een Braziliaanse rechtbank bepaalde dat de schoonvader van Max Verstappen een schadevergoeding van omgerekend bijna 900.000 euro moet betalen. Dat geld gaat naar fondsen die zich inzetten voor gelijkheid en inclusiviteit.