Ralf Seuntjens in actie tegen NAC.
Volledig scherm
Ralf Seuntjens in actie tegen NAC. © BSR Agency

‘Seun of God’ na vier jaar weg bij VVV-Venlo

Ralf Seuntjens moet op zoek naar een nieuwe club. De publiekslieveling van VVV-Venlo is met de club niet tot een overeenkomst voor een nieuwe verbintenis gekomen, meldt De Limburger. Seuntjens staat sinds 2015 onder contract in Venlo. 

Het contract van Seuntjens loopt af in Limburg. De Venlose eredivisionist was in eerste instantie van plan tot een overeenkomst met de aanvallende middenvelder te komen. Het zou aanvankelijk gaan om een verbintenis tot medio 2020, terwijl zijn zaakwaarnemer, Arie Treffers, inzette op een contract voor drie seizoenen. . ,,We wilden een nieuw driejarig contract voor Ralf, maar VVV ging niet verder dan twee jaar. Ook begrijpelijk, maar uiteindelijk zijn we er niet uitgekomen’’, aldus Treffers.

In 2015 streek de in Breda geboren en getogen Seuntjens neer in Venlo. Direct kroonde hij zich als spits tot topscorer van de eerste divisie (28 doelpunten). Een jaar later volgde het kampioenschap. In de eredivisie werd de aanvaller omgeschoold tot aanvallende middenvelder. Die rol bekleedt hij nog altijd in de ploeg van trainer Maurice Steijn. 

Flirt met NAC

Onlangs flirtte de ‘Seun of God’ al met NAC. Dat terwijl de fans van de Parel van het Zuiden via een spandoek de broer van ex-NAC’er Mats ludiek opdroegen zijn handtekening onder een contract bij de Bredanaars te zetten. Seuntjens maakte ondertussen gedurende het seizoen er al geen geheim van graag bij NAC te willen spelen.