Jeffrey Hoogland en Shanne Braspennincx.
Volledig scherm
Jeffrey Hoogland en Shanne Braspennincx. © Rob Voss

Shanne en Jeffrey trainen in de tuin, Gustavo houdt hoog met een wc-rol

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media. Zeker in deze onzekere tijden van de coronacrisis.

Kirsten Wild kan lekker buiten fietsen en dat is niet op de minste fietsen, zoals de Zwolse wielrenster laat zien. Maar maar is Kirsten? Plaspauze?

Shanne Braspennincx, baanwielrenster, houdt de moed er in en traint lekker door met vriend Jeffrey Hoogland in de tuin van hun woning in Apeldoorn. Lekker met de gewichten spelen.

Gustavo Hamer wil zijn kunsten wel even vertonen. De speler van PEC Zwolle gaat #StayHomeChallenge wel aan met een wc-rol.

Sanne in 't Hof vermaakt zich hier nog lekker op Bali, maar is inmiddels ook op weg naar Nederland. Alle toeristen wordt gevraagd zo snel mogelijk naar hun thuisland te gaan, dus ook de vakantie van de schaatsster uit Schalkhaar wordt ingekort.

Eelco Sintnicolaas is voorlopig bij vriendin Elin in Zweden, waar ondanks alle ellende nog wel mooie foto's te maken zijn. Er er is ruimte, veel ruimte, zo valt op als de Apeldoornse tienkamper de hond uitlaat.

Erben Wennemars had zich intensief voorbereid op de Rotterdam marathon. Dat deed de Zwolse ex-schaatser met oud-porfvoetballer Arjen Robben. Maar helaas, geen marathon voorlopig.... Het leverde wel een goede cover op voor Runnersword.

Ook fietscrosser Ruby Huisman  uit Hierden is druk in de weer met gewichten, dit ziet er in haar achtertuin ergens op een vakantiepark wel imposant uit!

Hé, die hadden we al gehad, toch? Oh nee, dat was zijn vriendin. Maar ook baanwielrenner Jeffrey Hoogland, meervoudig wereldkampioen, moet er aan geloven. Trainen in de eigen tuin en schuur, het gaat er heftig aan toe in Apeldoorn. Al zal er af en toe ook worden gegamed.....