Novak Djokovic met de Norman Brookes Challenge Cup na zijn overwinning op de Rus Daniil Medvedev in de finale van de Australian Open van begin dit jaar.
Volledig scherm
Novak Djokovic met de Norman Brookes Challenge Cup na zijn overwinning op de Rus Daniil Medvedev in de finale van de Australian Open van begin dit jaar. © AP

Soap rond toelating niet-gevaccineerde spelers op Australian Open

UPDATEEerst mochten niet-gevaccineerde tennissers het land niet in om aan de Australian Open deel te nemen. Toen toch wel, nota bene bij monde van premier Scott Morrison van Australië. Maar wellicht nu toch weer niet, als het aan de premier van deelstaat Victoria ligt waar het grandslamtoernooi wordt gespeeld.

  1. Het ontslag van John van den Brom is opnieuw een teleurstelling voor het Nederlandse trainersgilde
    PREMIUM

    Het ontslag van John van den Brom is opnieuw een teleurstel­ling voor het Nederland­se trainers­gil­de

    Het bericht dat Racing Genk maandagmiddag afscheid heeft genomen van John van den Brom kwam verre van als een verrassing. Want dat er voor Van den Brom weinig toekomst meer was bij RC Genk, zijn tweede Belgische club uit zijn loopbaan, leek al een tijdje het geval. Vorig seizoen won hij er nog wel de beker en verzamelde hij evenveel punten als kampioen Club Brugge. Zijn krediet was echter al even op.