Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © EPA

Volgend probleem dient zich aan voor Novak Djokovic: wellicht alleen gevaccineerden op Roland Garros

Het ziet ernaar uit dat tennisser Novak Djokovic ook problemen gaat krijgen rond zijn deelname aan Roland Garros, het grandslamtoernooi van Parijs. Het Franse ministerie van Sport meldde dat de nieuwe wet, die voorziet in verplichte coronavaccinatie voor toegang tot publieke plaatsen als restaurants en bioscopen, ook consequenties heeft voor sportevenementen. ,,De regel geldt voor toeschouwers, maar ook voor sporters”, liet het ministerie weten.

10 reacties

 • Auke de Jager

  4 maanden geleden
  Mooi zo!!
 • M.H. van den Brink

  4 maanden geleden
  Hij kan zich, met steun van o.a. A.G. de Jong, natuurlijk ook voor het ABN-AMRO toernooi aanmelden. Moet hij wel snel zijn, want polderen kost veel tijd.
 • gerrit van den Brink

  4 maanden geleden
  @A. Veijer, goede reactie. Helemaal mee eens.
 • Ad vd Elzen

  4 maanden geleden
  Je zal maar zo'n toernooi meedoen en winnen. In je hart weet je dan dat je eigenlijk niet hebt gewonnen omdat Djoko wordt gedicrimineerd. A. Veijer.. Enige nuance lijkt mij op zijn plaatst. Gezonde jongeren komen zelden op de IC. Een autorit geeft voor hen meer risico's dan niet vaccineren. Flink overgewicht bij ouderen is bijvoorbeeld een veel hoger risico dan niet vaccineren. A.G. de Jong: Spijker op de kop!
 • A. Veijer

  4 maanden geleden
  @A.G. de Jong. Ik kan mij niet voorstellen dat niet medisch onderlegde mensen de wetenschap in huis hebben om daar een zinnig woord over te zeggen. De kans om te overlijden is als ongevaccineerde vele malen groter dan gevaccineerden. Daar is wat mij betreft geen discussie over mogelijk. Ongevaccineerden zorgen er indirect wél voor dat er dagelijks mensen op de IC, en mensen komen te overlijden. Zolang niet iedereen gevaccineerd is blijven wij vechten tegen corona. Dus ga vaccineren.