Goal Alert
Volledig scherm
Goal Alert © de stentor

Weg van de buis en toch niks willen missen van Go Ahead Eagles of PEC Zwolle? Installeer Goal Alert!

VideoVerjaardag, etentje of andere verplichtingen dit weekend? En dat terwijl je juist voor de buis had willen zitten om de wedstrijd van Go Ahead Eagles of PEC Zwolle te kijken.

We snappen je dilemma! Daarom hebben wij dé oplossing voor je: Goal Alert van de Stentor.  

Goal Alert

Wat is goal Alert? Zodra je favoriete voetbalclub uit de eredivisie of Keuken Kampioen Divisie heeft gescoord, krijg je een pushmelding met video van de goal. Super snel en super makkelijk en zo mis je geen enkel doelpunt.

Wat moet je doen?

De aanbieding van Goal Alert heb je waarschijnlijk al eerder op je telefoon gekregen. Zo niet, zorg dan dat je de laatste update van de app downloadt.

In slechts drie stappen heb je deze nieuwe service geactiveerd. Download de de Stentor-app, klik op het menu en kies je favoriete clubs. Klik hier voor de uitleg.

Hoeveel clubs kan ik kiezen?

Heb je voor meerdere clubs sympathie? Geen probleem. Als je je met je mailadres hebt aangemeld, mag je vier teams kiezen uit de eredivisie en vier uit de Keuken Kampioen Divisie. Goals uit de KNVB-beker zijn vanaf februari 2020 beschikbaar, als de kwartfinales worden gespeeld.

Kan ik alleen goals terugzien?

Nee. We hebben nog veel meer! Ook de samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn te bekijken op deze site. Binnen een half uur na de wedstrijd staan de hoogtepunten online. Daarvoor moet je wel eerst een Premium-abonnement nemen. Voor Goal Alert hoef je je als supporter alleen maar in te loggen.

Volledig scherm
© De Stentor