Eagles-speler Jamal Amofa haalt de inzet van Samuel Armenteros weg. Heeft de bal de doellijn gepasseerd? De scheidsrechter vond van niet.
Volledig scherm
Eagles-speler Jamal Amofa haalt de inzet van Samuel Armenteros weg. Heeft de bal de doellijn gepasseerd? De scheidsrechter vond van niet. © DeFodi Images via Getty Images

Zeg het maar: wel of geen geldig doelpunt van Heracles Almelo in duel met GA Eagles?

met pollHet was hét moment van de bekerwedstrijd tussen Heracles en Go Ahead Eagles: het afgekeurde doelpunt van de Almeloërs in de tweede helft van het duel. Het beeld hield de gemoederen na afloop flink bezig.

15 reacties

 • Dennis Janssen

  2 maanden geleden
  Als je de grootste kansen bij mekaar opteld had go ahead met 3-1 moeten winnen.
 • Dik Vriezekolk

  2 maanden geleden
  idd Roy,als het doelpunt was goedgekeurd dan had GAE even gas gegeven en 1-2 gemaakt.
 • Patrick Panman

  2 maanden geleden
  VAR is niet eens nodig. Doellijn technologie.
 • M J van Loo

  2 maanden geleden
  Grensrechter kon dit ook niet zien...en niet zeuren over een Var want dit was al bekent dat die er niet was...dus niet daar over vallen...dit is gewoon klote waar op dat moment niemand wat aan kon doen.
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Wij kunnen het 100 keer bekijken maar zonder VAR kun je de scheidsrechter niets kwalijk nemen. Eagles moet gewoon zijn eigen kansen beter afmaken maar ze deden het rustig aan, dat is weer mazzel voor Heracles , tel daar bij op dat Heracles een paar rode kaarten had moeten krijgen, goed in balans zo