De regionale kenners en voormalig voetbalprofs Henk Timmer, Harry Decheiver en Jan Kromkamp zien Oranje wel winnen van Argentinië.
Volledig scherm
PREMIUM
De regionale kenners en voormalig voetbalprofs Henk Timmer, Harry Decheiver en Jan Kromkamp zien Oranje wel winnen van Argentinië. © ANP / EPA

Zo kan Oranje volgens deze oud-profs de Argentijnen verslaan: ‘Het is geen wonderploeg’

met pollVoor het eerst sinds 2014 staat Nederland weer in de kwartfinale van het wereldkampioenschap voetbal. Tegen het Argentinië van Lionel Messi moet de nationale voetbaldroom vrijdag verder gestalte krijgen. Maar is dat reëel? Kan het Oranje van bondscoach Louis van Gaal wereldkampioen worden? Drie regionale kenners met een verleden in de top van het nationale voetbal laten hun licht schijnen over de voetbalkraker in Qatar.

1 reactie

  • Margriet De Jager

    2 maanden geleden
    We gaan het gewoon Doen: Wereldkampioen!
  1. AZ morst punten tegen 10 man Volendam en loopt koppositie eredivisie mis

    AZ morst punten tegen 10 man Volendam en loopt koppositie eredivisie mis

    AZ heeft opnieuw averij opgelopen in de eredivisie. Na de spectaculaire 5-5 van vorige week tegen FC Utrecht werd er nu gelijkgespeeld tegen de opgeleefde laagvlieger FC Volendam (1-1). Daarmee verspeelden de door vele blessures gehavende Alkmaarders andermaal de kans om de koppositie voor tenminste een halve dag over te nemen van Feyenoord. Jens Odgaard redde vlak voor tijd nog een punt voor de Alkmaarders nadat Volendammer Gaetano Oristiano met rood van het veld was gestuurd.