In Rouveen hopen ze met een door accu's aangedreven vlindermachine een innovatie in de betonwereld te pakken te hebben. Van links naar rechts Hilco Hofstede, Johan van Veen en Gerrit Bisschop.
Volledig scherm
PREMIUM
In Rouveen hopen ze met een door accu's aangedreven vlindermachine een innovatie in de betonwereld te pakken te hebben. Van links naar rechts Hilco Hofstede, Johan van Veen en Gerrit Bisschop. © Martijn Bijzitter

Accuvlindermachine uit Rouveen als oplossing voor ‘gevaarlijk benzineprobleem’ in betonwereld

‘Een kwartiertje nog’, klinkt het vanachter een door benzinemotoren aangedreven vlindermachine. Maar dan, als een hal zonder verdere afzuiging zich met koolmonoxide vult, gaat het licht uit en de bestuurder van zijn stokje. Het komt voor, weten Johan, Gerrit en Hilco uit Rouveen, die vanuit ervaring de AccuVlinder hebben bedacht. ,,Gedaan met geluid, gevaar en geur.” 

0 reacties

  1. HHC trapt in bananenschil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatiekraker
    PREMIUM
    Overzicht Zwolle

    HHC trapt in bananen­schil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatie­kra­ker

    Voor het eerst sinds de winterstop stond was het voetbalprogramma volle bak, want ook de lagere competities kwamen weer in actie. De hogere competities waren al even bezig, al was dat er bij HHC niet vanaf te zien: zij verloren van hekkensluiter OFC. Urk deed eveneens slechte zaken, want ook zij verloren van een laagvlieger. Berkum mag tevreden zijn na het gelijkspel in de ‘Breman-derby’ tegen SC Genemuiden, al zat er meer in voor de Zwollenaren. Dit en nog veel meer in de overzicht, dat gedurende het weekend wordt aangevuld.