Auto schiet van A28 in sloot bij De Wijk

videoEen opvallend ongeval maandagochtend op de A28 bij De Wijk. Een automobilist schoot vanaf de snelweg de naastgelegen sloot in. De bestuurder kon de auto zelf verlaten en raakte niet gewond.

Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald en afgesleept. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is onduidelijk. Het verkeer op de A28 had weinig last van het ongeval.

Volledig scherm
Een automobilist is op de A28 bij De Wijk van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen. De bestuurder kon zijn auto verlaten en raakte niet gewond. © Harm Meter
  1. Everth en Frenske blij met kasteel, Ik Vertrek en de ‘stofzoeger’
    PREMIUM

    Everth en Frenske blij met kasteel, Ik Vertrek en de ‘stofzoeger’

    Everth (61) en Frenske (61) Visscher uit Dedemsvaart veroverden zaterdagavond de harten van Nederland, met hun poging om van een eeuwenoud en vervallen kasteel in Frankrijk een bed and breakfast te maken. Meer dan 1,5 miljoen mensen zagen het geklungel met de taal, de strijd tegen houtworm en het gehaast om de eerste gasten te ontvangen. Maar ook een ongebreideld positivisme van de nieuwbakken kasteelheer om van het avontuur een goed einde te maken. ,,Die satellietschotel? Die staat er inmiddels. Net als de wasmachine.”

Kop van Overijssel