In de nieuwe campagnefilm van de VVD worden klimaatactivisten aan demonstranten in Staphorst gekoppeld.
Volledig scherm
In de nieuwe campagnefilm van de VVD worden klimaatactivisten aan demonstranten in Staphorst gekoppeld. © RTL/Wilbert Bijzitter

Boze VVD'ers keren zich tegen 'laat ze niet winnen'-filmpje: 'Klaar met dit niveau’

Het nieuwe campagnespotje van de VVD waarin klimaatdemonstranten en gewelddadige relschoppers op één hoop worden gegooid, leidt tot irritatie onder de eigen leden. De jongerentak van de VVD, de JOVD, vindt dat het filmpje alleen maar leidt tot meer polarisatie. ,,Het is heel kwalijk om bepaalde groepen in onze samenleving te kwalificeren als slecht”, zegt landelijk voorzitter Michiel Suijker.

21 reacties

 • rick Man

  3 maanden geleden
  Rutte zegt eigen schuld tegen XR demonstranten ,en zei en deed niets toen de boeren het halve land vast legde met hun brandende hooibalen trekkers en bergen asbest,laffe minister president!
 • Kas van Dam

  3 maanden geleden
  Dit past toch perfect bij de VVD? Als JOVD het niks vindt is de oplossing héél simpel: ga op zoek naar een andere politieke partij die niet met iedere populistische wind of zucht meewaait. (Kleine tip: kijk dan eens naar een wind die vanuit links waait... zomaar een idee!)
 • HJ Veltkamp

  3 maanden geleden
  De VVD staat toch ook voor het Amerikanisme. Wat klagen deze VVDérs? Moeten ze bij een andere partij gaan.
 • Ed Noorman

  3 maanden geleden
  Iedereen is dat gekonkel van Rutte zat, om die vreselijke partij D66 maar te vriend te houden! Ja, het is hem alles waard om maar in dat torentje te kunnen blijven zitten! Zelfs een groot deel van de VVD is dat geslijm spuugzat.
 • Arend Van Faassen

  3 maanden geleden
  Martijn Huiskamp meen je dat echt? BBB heeft nog nooit wat laten zien en FvD kan zichzelf niet eens redden.