De Hersteld Hervormde Kerk in Staphorst.
Volledig scherm
PREMIUM
De Hersteld Hervormde Kerk in Staphorst. © ANP

‘Constructief gesprek’ tussen ziekenhuis uit Zwolle en kerk uit Staphorst over vaccinaties

De Hersteld Hervormde Gemeente in Staphorst en het bestuur van ziekenhuis Isala hebben woensdagmiddag gepraat over de vele coronabesmettingen in het dorp. Volgens het kerkbestuur was dat ‘een goed en constructief gesprek’. Concrete afspraken zijn niet gemaakt.

3 reacties

 • Zonnig Lekker

  1 jaar geleden
  @Julius Dat is de meest rare aanname en conclusie ooit. Je kunt in god geloven en gevaccineerd zijn. Als god bepaald wanneer je dood gaat en je daarom geen vaccin neemt, stop dat met alles wat de dood voorkomt. Een helm dragen een autogordel, diabetes medicijnen, hart medicatie of een ziekenhuis waar je met nog meer levensreddende middelen vol gestopt wordt. Ik heb er respect voor maar ga dan ook all the way en niet wanneer het uit komt. Ooit bedacht dat god dit vaccin heeft laten ontdekken?
 • Julius Bruins

  1 jaar geleden
  Persoonlijk vind ik het nogal een schokkend feit dat 56% van de groep 18 plussers niet meer in de macht en de wil van God gelooft😢
 • E. Lentekind- De Jong

  1 jaar geleden
  Een goed gesprek waarin het ziekenhuis hopelijk ook heeft verteld dat de kerk behoorlijk asociaal bezig is door te verkondigen dat de kerkgangers zich niet moeten laten vaccineren. Het toppunt van asociaal is wel dat ze bij ziekte wel een plaats in het ziekenhuis opeisen. Stoppen met deze onzin.