Flinke schade aan een vrachtwagen en auto bij een ongeluk op de A1 bij Wilp.
Volledig scherm
Flinke schade aan een vrachtwagen en auto bij een ongeluk op de A1 bij Wilp. © Rens Hulman

Drukste ochtendspits van het jaar met bijna 1000 kilometer file: 6 voertuigen botsen op A1

Het is vandaag erg druk op de weg vanwege de regen en ongelukken. Met 972 kilometer file is het officieel zelfs de drukste ochtendspits van het jaar. ANWB en Rijkswaterstaat voorspelden dat al. De organisaties denken dat het de hele dag druk op de weg zal blijven en adviseert mensen, indien mogelijk, thuis te werken of buiten de spits de weg op te gaan.

5 reacties

 • N Dekker

  3 maanden geleden
  Ooooh, wat gaat het toch slecht in Nederland.
 • Tomas Wille

  3 maanden geleden
  @ S.A. Hoffstädt Ik denk dat je naar de verkeerde blaft. Voor velen is de auto niet een keus, ook al zou je dat willen. Nog teveel mensen werken aan de andere kant v/h land en hebben geen optie. Trein is te onregelmatig, onbetrouwbaar en duurt nog langer. Even 'een andere baan' zoeken is ook geen optie. Verder wordt alles steeds meer elektrisch, dus valt ook mee. Dus gewoon even 'ophouden', gaat niet gebeuren. Voor een héle lange tijd niet. Sorry.
 • Silvia Bijl

  3 maanden geleden
  Vanmorgen was het weer raak. Er rijdt een persoon 50 op een 80 kilometerweg. Door de regen durfde hij niet harder, waardoor er toch weer mensen zijn die dan proberen in te halen. wie is er nu verantwoordelijk dan? te voorzichtig rijden is naar mijn mening ook erg gevaarlijk.
 • S.A. Hoffstädt

  3 maanden geleden
  Gewoon ophouden met zijn allen in die auto’s ons milieu nog verder te verzieken. Nadenken waar je mee bezig bent en die smerige dingen laten staan.
 • G.J. Algra

  3 maanden geleden
  Als we met ons allen op de weg wat rustiger aandoen, dan kunnen heel veel ongelukken voorkomen worden. Het zijn vaak de jakkeraars die de ongelukken veroorzaken. Voorbeeld: pas op het laatste moment nog vanaf de meest linkse baan nog gaan uitvoegen naar rechts. Iedereen daar achter moet op de rem waardoor je gelijk een file krijgt of zelfs kettingbotsing. En dit is maar 1 voorbeeld naast alle appende, telefonerende etc bestuurders.