Volledig scherm
Het dodelijke ongeluk vond plaats op de Nettelhorsterweg tussen Lochem en Borculo. © GinoPress B.V.

Gemist? Ruurloër (62) komt om bij aanrijding in Lochem en CDA stapt uit coalitie Staphorst

Jouw regionieuws gemist?Het nieuws van vandaag gemist? Geen probleem! Wij hebben het belangrijkste nieuws van vandaag uit Oost-Nederland voor je op een rijtje gezet.

Dodelijk ongeluk - Een 62-jarige man uit Ruurlo is afgelopen nacht omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeluk in Lochem. De man kwam met zijn auto tegen een boom tot stilstand.

CDA Staphorst - Het CDA in Staphorst stapte vandaag uit de coalitie. Ook een wethouder van die partij vertrok.

Slokker - Bouwbedrijf Slokker uit Zeewolde past de vloeren van de veelbesproken prefabwoningen aan. De huizen van het bouwbedrijf zijn omstreden vanwege de vele klachten. Kopers van de prefabhuizen reageren voorzichtig positief over de klachtenafhandeling.

Coalitieakkoord - Het Overijsselse coalitieakkoord werd vandaag gepresenteerd. Het provinciebestuur steekt de komende periode 305 miljoen extra in Overijssel

#wenermaaraan - Hermina uit Lochem kwam in actie na vervelende opmerkingen van Olcay Gulsen en Caroline Tensen over sportende dikke mensen in RTL Boulevard. Ze lanceerde een hashtag als protest: #wenermaaraan Christel Thuis, eigenaresse van een sportschool in Brummen, zegt dat het onzin is om te denken dat dames met een maatje meer niet fit kunnen zijn.

Premium-verhaal van de dag

Stint - De vernieuwde Stint is klaar. Het wagentje wacht nu een uitgebreide veiligheidscontrole bij de RDW in Lelystad. 

Kop van Overijssel