Foto Freddy Schinkel
Volledig scherm
© Foto Freddy Schinkel

GGD gaat niet anoniem vaccineren in Rouveen, ondanks verzoek huisarts: ‘Gewoon onmogelijk’

De GGD houdt volgende week een vaccinatiedag in het Staphorster kerkdorp Rouveen, maar gaat daar niet anoniem vaccineren. De Rouveense huisarts Reza Pezeshki Ria had de GGD daar om gevraagd. Hij organiseert de dag samen met de GGD.

8 reacties

 • Wim Paalderman

  1 jaar geleden
  @ Renee Dassen, ik neem aan dat u kerngezond bent, niet rookt, geen alcohol neemt, verstandig eet, geestelijk gezond bent ?,en zeker geen overgewicht ? anders geen voorrang bij ziekenhuis opname ..
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Anoniem vaccineren in een gemeenschap waar God alles weet en ziet? Lijkt mij een onmogelijke opgave. Doe niet zo moeilijk, haal die prik.
 • Auke de Jager

  1 jaar geleden
  🤮🤮🤮🤮
 • A.G. de Jong

  1 jaar geleden
  Er zijn veel goede redenen om ervoor te kiezen om je niet te laten vaccineren. Maar de wil van een opperwezen zit daar niet tussen! Niettemin is en blijft het ieders persoonlijke keuze, en dat moet ook zo blijven. We hebben het recht op lichamelijke integriteit nota bene in de grondwet opgenomen, dus dat moet ook ten allen tijde worden gerespecteerd. Ook al willen sommigen dat het verplicht wordt om je dat spul in te laten spuiten, zelfs als dit voor jezelf onnodig is omdat je geen risico loopt.
 • ger bult

  1 jaar geleden
  Het is wel erg vreemd dat men een legitimatie moet overhandigen voor een vaccinatie.
 1. ‘Gezondheidsstrijder’ Geke (61) uit Staphorst zit aan tafel bij taliban: ‘In Nederland zou ik zeggen: kom op zeg’
  PREMIUM
  15

  ‘Gezond­heids­strij­der’ Geke (61) uit Staphorst zit aan tafel bij taliban: ‘In Nederland zou ik zeggen: kom op zeg’

  Loopt ze in Afghanistan een door mannen bevolkte directiekamer binnen, dan weet Geke Huisman uit Staphorst: geef geen hand, ga niet naast een man zitten en zorg dat niemand je voetzolen ziet. Ze is voor Artsen zonder Grenzen terug in het land waar de taliban in 2021 de macht greep. Van verpleegkundige in een Zwols ziekenhuis naar ‘gezondheidsstrijder’ in Kandahar.
  Staphorst