Honderden mensen ‘wandelen voor vrijheid’ in Staphorst, sfeer blijft gemoedelijk: ‘We doen dit voor onze kinderen’

VideoZo’n vierhonderd inwoners van Staphorst deden vanavond mee met ‘Wandelen voor vrijheid!’, waarmee ze protesteerden tegen de ‘wereldwijde controlemaatschappij’ die volgens hen aan het ontstaan is. Met lampionnen, spandoeken en fakkels kleurden ze het centrum. Het bleef rustig. ,,Kinderen zijn geen proefkonijnen.”

15 reacties

 • Henry Ebbers

  2 weken geleden
  Wat is het verschil tussen gevaccineerd en niet gevaccineerd? Helemaal niets als het om Corona gaat, want gevaccineerden belanden meer in het ziekenhuis dan ongevaccineerden. Het verschil is dat de nietgevaccineerde nog een gezond immuunsysteem hebben en de gevaccineerden, 3 keer per jaar ingespoten moeten worden, tot ze aan bijwerkingen de pijp uit gaan.
 • H. Osinga

  2 weken geleden
  Mijn vrijheid van gevaccineerde wordt beperkt door de vrijheid van niet-gevaccineerden. En dat mag dan dus wel.
 • harco bakker

  2 weken geleden
  Laat ze een rondje om het Isala Ziekenhuis in Zwolle lopen,.... kijken of onze hardwerkende zorgverleners en mensen die op uitgestelde operaties wachten daar ook zo blij met ze zijn!
 • Andre Eggerding

  2 weken geleden
  Je hebt in dit land alle vrijheid. Je kunt je laten vaccineren of niet. Je kunt de griepprik nemen of niet. Je kunt boosteren of niet. Je kunt blowen of niet. Je kunt alcohol drinken of niet.Die vrijheid heeft wel gevolgen. Als je een paar wijntjes neemt mag je niet autorijden.
 • M.H. van den Brink

  2 weken geleden
  Wees blij dat je hier woont en niet in Kazachstan, Rusland of een andere volksrepubliek.

Kop van Overijssel