Dit zijn de geblurde beelden van een viertal relschoppers, die betrokken waren bij gewelddadige acties rondom de sinterklaasintocht in Staphorst.
Volledig scherm
Dit zijn de geblurde beelden van een viertal relschoppers, die betrokken waren bij gewelddadige acties rondom de sinterklaasintocht in Staphorst. © Politie Oost-Nederland

Ondanks waarschuwing van politie melden relschoppers Staphorst zich niet op bureau

met videoDe politie zal vanavond in het tv-programma Opsporing Verzocht de herkenbare beelden tonen van vier relschoppers die vorige week zaterdag in Staphorst over de schreef gingen. De mannen hadden tot vanochtend 09.00 uur om zich te melden, zo waarschuwde de politie eerder. Niemand gaf gehoor aan de oproep.

67 reacties

 • Paul vd Wert

  2 maanden geleden
  @Erik Biesemaat, wil mij niet laten bedreigen, gaat ook niet gebeuren omdat ik mijn verstand gebruik en niet de confrontatie opzoek. Is wellicht triest maar ben wel realistisch genoeg dat mijn mening ook voor controverse kan zorgen en dat daar de gemoederen van kunnen oplopen. Recht kun je ook misbruiken om controverse op te roepen en dat is nu precies wat KOZP en Amnesty hebben gedaan. (overigens hetzelfde als Pegida die bij een Moskee gaat demonstreren)
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ Paul vd Wert, excuses, u heeft geantwoord maar mijn Stentor-app doet wat vreemd.
 • J Visser

  2 maanden geleden
  Zwijgen is goud!
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ Paul vd Wert, prima dat u zich wilt laten bedreigen maar ik vind dat u - net als iedereen - het recht heeft te demonstreren waar u dat wilt Iets met een democratisch grondrecht …..
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ Paul vd Wert, nu u hier toch nog bent: ik ben zó benieuwd naar uw reactie op mijn vraag aan u.