Volledig scherm
De politie heeft de beschikking over pepperspray om agressieve arrestanten te overmeesteren. © Marcel van Hoorn

Pepperspray nodig om Staphorster automobilist aan te houden

De politie heeft gisteravond pepperspray moeten gebruiken om een 27-jarige inwoner van Staphorst aan te kunnen houden. De man was in korte tijd voor de derde keer gesnapt voor het rijden zonder geldig rijbewijs en verzette zich.

Het rijbewijs van de man werd eerder al ongeldig verklaard, maar toch kroop de Staphorster tot drie keer toe opnieuw achter het stuur. Dit keer ging de man er vandoor en moest de politie de achtervolging inzetten. Toen de auto tot stoppen werd gebracht gooide de man zijn kont tegen de krib. Hij kon pas met pepperspray tot bedaren worden gebracht. ,,Hardleers”, meldt de politie. 

  1. Rambo de Ram als ‘hilarisch’ huwelijkscadeau voor Astrid en Peter: ‘We willen er vanaf’
    PREMIUM
    Video

    Rambo de Ram als ‘hilarisch’ huwelijks­ca­deau voor Astrid en Peter: ‘We willen er vanaf’

    Astrid, Peter en hun kameradengroep bezorgen elkaar bij bruiloften traditioneel een dierlijke verrassing. Zo kreeg de ene vriendin twee hangbuikzwijntjes cadeau, en stond bij een ander een Shetlandpony in de achtertuin. En weer een ander stel werd verrast met een afgetimmerd en gevuld kippenhok. Peter en Astrid willen na hun huwelijksfeest van Rambo de Ram af, maar niet iedereen vindt de dierdoorgeverij leuk. ,,Zielig, om elkaar elke keer beesten cadeau te doen.”

Kop van Overijssel