Na het ongeluk op de A28 bij Staphorst werden er twee rijbanen afgesloten.
Volledig scherm
Na het ongeluk op de A28 bij Staphorst werden er twee rijbanen afgesloten. © Alex Wever

Ravage en afgesloten rijstroken door ongeluk op A28 bij Staphorst

Door nog onbekende oorzaak zijn vanochtend even voor 07.00 uur twee voertuigen op elkaar gebotst op de A28 richting Zwolle. Alle betrokkenen bleven ongedeerd. Door het ongeval werden twee rijstroken afgesloten waardoor er lange files ontstonden op de A28 en de A32 richting Zwolle.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. De unieke band van Marc Houtzager met zijn paarden: ‘Hoeveel geld ik ervoor krijg is niet het belangrijkst’
  PREMIUM
  Video & audio

  De unieke band van Marc Houtzager met zijn paarden: ‘Hoeveel geld ik ervoor krijg is niet het belang­rijkst’

  Hij loopt over het terrein van zijn stallencomplex, niet als de grote heerser, maar als grote genieter. Een beetje als een pater familias. Paardrijdbroek, lange laarzen en een blauw T-shirt. En eigenlijk continu met een telefoon in zijn hand, want als er iets te handelen valt moet je er snel bij zijn. Marc Houtzager (50) gaat als springruiter naar de Olympische Spelen. Zijn derde alweer.

Kop van Overijssel