Volledig scherm
PREMIUM
Talen Tools deed zaterdag mee aan de Open Bedrijvendag in Staphorst. Directeur Roelof Talen toont verschillende tuingereedschappen. © wilbert bijzitter © Wilbert Bijzitter

Staphorster bedrijven verrast over grote belangstelling op open dag

,,Absoluut voor herhaling vatbaar. Laten we er maar een traditie van maken”. Daar waren de ruim dertig deelnemende bedrijven aan de Open Bedrijvendag in Staphorst het zaterdag wel over eens. 

De bedrijven werden massaal bezocht. Jong en en oud stapten bij de bedrijven binnen en kregen een kijkje achter de schermen. Volle parkeerplaatsen. Enkele bedrijven hadden zelfs verkeersregelaars ingeschakeld om de toestroom in goede banen te leiden. 

  1. Rambo de Ram als ‘hilarisch’ huwelijkscadeau voor Astrid en Peter: ‘We willen er vanaf’
    PREMIUM
    Video

    Rambo de Ram als ‘hilarisch’ huwelijks­ca­deau voor Astrid en Peter: ‘We willen er vanaf’

    Astrid, Peter en hun kameradengroep bezorgen elkaar bij bruiloften traditioneel een dierlijke verrassing. Zo kreeg de ene vriendin twee hangbuikzwijntjes cadeau, en stond bij een ander een Shetlandpony in de achtertuin. En weer een ander stel werd verrast met een afgetimmerd en gevuld kippenhok. Peter en Astrid willen na hun huwelijksfeest van Rambo de Ram af, maar niet iedereen vindt de dierdoorgeverij leuk. ,,Zielig, om elkaar elke keer beesten cadeau te doen.”

Kop van Overijssel