Volledig scherm
Bij het ongeluk op de A32 waren zes auto's betrokken. © Compact Media

A32 bij Steenwijk uren afgesloten na ongeluk met 6 auto's

updateDe A32 bij Steenwijk is zaterdagavond richting Friesland uren afgesloten geweest voor al het verkeer vanwege een volledige wegblokkade nadat 6 auto's vanavond betrokken raakten bij een botsing. Vier wagens kwamen echt met elkaar in botsing, terwijl twee andere wagens schade opliepen door rondvliegende brokstukken.

Het ongeluk gebeurde even na zeven uur tussen de afritten Steenwijk-Zuid en Steenwijk-Noord. Door de botsing kwamen er allerlei brokstukken op de snelweg. Bij de aanrijding, die mogelijk ontstaan is doordat een aanhanger lading verloor, zijn twee mensen gewond geraakt. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. 

  1. Schaatsers snakken naar een toertocht, in 'de Kop' zijn er klaar voor, maar nu nog een vorstperiode
    PREMIUM
    video & foto's

    Schaatsers snakken naar een toertocht, in 'de Kop' zijn er klaar voor, maar nu nog een vorstperio­de

    Wat snakt Nederland, met de Kop van Overijssel voorop, naar een strenge winter. Een week matige tot strenge vorst, en er kan volop worden geschaatst op de grachten en meren. Maar de fraaie beelden van een langgerekt lint schaatsers tussen de weilanden en het wuivende riet zijn zo langzamerhand nostalgie. Schaatstoertochten worden niet meer verreden. De laatste keer is zeven jaar geleden. Er ontstaat gelijk chaos op de weg en het ijs. Maar wat als Koning Winter zich nu meldt? ,,We zijn er klaar voor’’, klinkt het uit verschillende monden.

Kop van Overijssel