Bestuurder overleden na ernstig ongeluk op N351 bij Luttelgeest

videoDe bestuurder van een auto is vanochtend overleden na een ongeluk op de N351 bij Luttelgeest. De man werd onwel en zijn auto raakte daardoor van de weg en kwam in de sloot terecht.

Het ongeval gebeurde iets voor 09:00 uur langs de Kuinderweg. De bestuurder en diens bijrijder raakten bekneld. Er kwamen veel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, ter plaatse om de gewonde slachtoffers te bevrijden. De man werd vervolgens nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. 

Over de identiteit van het dodelijke slachtoffer is nog niets bekend. Volgens de politie raakte de tweede inzittende van de auto niet gewond. De Kuinderweg was door het ongeluk ruim een uur afgesloten, waardoor het verkeer moest omrijden. Iets na 11:00 uur werd de weg weer vrijgegeven. Er wordt onderzoek gedaan naar het ongeval. 

Volledig scherm
De auto kwam bij Kuinre door nog onbekende oorzaak in de sloot. © GinoPress B.V.
  1. Stoere marinier Jordy (28) is dé corso-ontwerper in Vollenhove: 'Het moet emotie oproepen’
    video en Kaart

    Stoere marinier Jordy (28) is dé cor­so-ontwerper in Vollenhove: 'Het moet emotie oproepen’

    Jordy Winter zet nadrukkelijk zijn handtekening onder het bloemencorso dat zaterdagmiddag en -avond door de straten van Vollenhove trekt. Voor drie van de elf groepen heeft hij een praalwagen ontworpen: De Vereniging, waarvan hij lid is, Fulnaho en Twee Nijenhuizen. Daarnaast heeft hij met Marcel Santbergen een praalwagen getekend voor het corso in Lichtenvoorde, het oudste van ons land.

Kop van Overijssel