De schade is groot na de botsing tussen beide vrachtwagens bij Vollenhove.
Volledig scherm
PREMIUM
De schade is groot na de botsing tussen beide vrachtwagens bij Vollenhove. © Compact Media

De baas van vuilnisman Jan hoorde getoeter en daarna niets meer, zijn slachtoffer neemt hem ‘niets kwalijk’

Hij was handsfree aan het bellen met de planner van zijn baas toen die getoeter hoorde, daarna een enorm kabaal, en vervolgens stilte door de telefoon. De 33-jarige chauffeur uit Tuk van afvalverwerker ROVA hing intussen op de provinciale weg in Vollenhove voorover in de afgebroken cabine van zijn vuilniswagen ‘naar het asfalt te kijken’.

4 reacties

 • A. Kooi

  1 jaar geleden
  Het is de ene chauffeur wordt beschouwt als vuilnisman de andere als chauffeur. Terwijl ze allebei een vrachtwagen besturen.ik vind dit gewoon denigrerend.
 • Martin Maalderink

  1 jaar geleden
  Ik sta daar niet van te kijken. Rij zelf op een MAN trekker, door de raamstijl en de grotespiegel heb je een gigantische dodehoek. Zelf op een rotonde al bijna aan de beurt geweest duss. Gelukkig kunnen ze het alle twee na vertellen. Het blijf mensen werk, oordelen altijd makkelijk voor mensen die niet weten wat dodehoek inhoud.
 • H Batterman

  1 jaar geleden
  Ron Masson. De bestuurder houdt gewoon zijn rijbewijs en moet in dat halfjaar niet meer in aanraking komen met justitie. Die 1000 Euro is hij wel kwijt.
 • ron masson

  1 jaar geleden
  tuurlijk had hij moeten opletten en was hij fout. maar half jaar voorwaardelijke ontzegging wat een onzin. doe maar eens wat aan die mafklappers die al meer dan 8x gepakt zijn met drank op, geen rijbewies hebben en geen verzekering . nee dat soort volk krijgt er een rijontzegging bij waar ze ze toch al niets van aantrekken. maar de chauffeurs moeten harder gepakt worden als ze niet opletten.