Pocket bully Mila bracht gisteren een hoop teweeg toen ze in Steenwijk alleen aan de wandel ging.
Volledig scherm
PREMIUM
Pocket bully Mila bracht gisteren een hoop teweeg toen ze in Steenwijk alleen aan de wandel ging. © Privéfoto

Dit is pocket bully Mila uit Steenwijk, waar zo’n commotie over was: ‘Als een baby bij ons op de bank’

De bank is haar favoriete plek, als een knuffelbeer bij haar baasjes Roland en Laryssa in Steenwijk. Maar gisteren waarschuwde de politie openlijk voor pocket bully Mila nadat ze wegliep. ‘Benader haar niet zelf vanwege bijtgevaar’, zo luidde de boodschap. Overdreven, vinden de eigenaren.

50 reacties

 • Schoonewille

  2 maanden geleden
  Ook honden kunnen ongewenste gedragingen krijgen door ziekten o.a. dementie en als zijn ze net zo lief voor de baas eens kunnen ze iets mankeren waardoor hun karakter beïnvloed wordt.Vergeet niet ook hun hersenen kunnen ziek worden het blijven levende wezens met onvoorstelbare verrassingen ten goede en ten kwade.Dementie o.a. kunnen honden angstig maken waardoor ze sneller bijtgedrag kunnen vertonen.Dus wees altijd voorzichtig en waakzaam!!! Juist bij gefokte honden met een zeer sterke kaak!!
 • A Eijsink

  2 maanden geleden
  Baasjes vinden hun eigen hond altijd de liefste. Goed verzorgde hond zie ik geaag. Maar dit is een soort hond waar niet voor niets voor wordt gewaarschuwd.
 • Jan Kelder

  2 maanden geleden
  Heel veel honden bijten uit angst !! ze weten opdat moment niet hoe ze met de voor hen verrassende situatie moeten omgaan !! Wij hadden een Pyreneese Berghond , lief dier, maar 's nachts altijd onrustig !! Wat bleek, zij was bang in het donker, toen we een lampje aan lieten bleef ze rustig, zou je toch niet denken bij een hond ter grootte van een pony, bang in het donker !!!!
 • mark van der hulst

  2 maanden geleden
  Gerdien van Zeumeren - Post Al zou u een klein beetje verstand van honde hebben weet u dat een kaak klem fysiek onmogelijk is blijkt Maar weer dat de meeste mensen hier een hoop bla bla bla doen zonder verstand jammer dat de mens zich niet wat beter inleerd voor te oordelen heb er zelf drie nooit problemen en zal niet zeggen ze doen niks maar ben dit jaar al drie keer door herdershond gebeten maar die zijn schijnbaar wel lief
 • Bernhard Muts

  2 maanden geleden
  Je hond op de bank. Dan faal je eigenlijk al als hondeneigenaar. Gewoon een mand of kleed. Niet bij de baas op de bank!