De ravage op de Oppen Swolle is enorm.
Volledig scherm
De ravage op de Oppen Swolle is enorm. © Compact Media

Enorme ravage in Vollenhove: twee vrachtwagens botsen, chauffeur gewond

Een vrachtwagenchauffeur is vanmiddag met onbekend letsel afgevoerd na een ongeluk met een andere vrachtwagen op de N331 bij Vollenhove. De ravage op de weg is enorm.

 1. Man vreest voor zijn huis na stelen blikjes fris bij Coop in Steenwijk: ‘Hij is bang het te verliezen’
  PREMIUM
  Kamps doet recht

  Man vreest voor zijn huis na stelen blikjes fris bij Coop in Steenwijk: ‘Hij is bang het te verliezen’

  Op zolder liggen nog de plintjes die ik ongeveer vijftien jaar geleden in de kinderkamer van mijn jongste zou bevestigen. Ik moest er ineens aan denken toen ik naar de Zwolse rechtbank liep. Waar ooit ziekenhuis De Weezenlanden stond, staan nu mooie grachtenpandjes. Ze zijn helemaal af. Alleen bij de nummers 25, 25a, 25b, 26, 27 en 27a hebben ze de huisnummers nog niet naast de juiste voordeurbel gehangen. De bordjes staan voor het raam, leunen tegen het vensterglas. Uitstel? Afstel?
 2. Enquête moet de mening van inwoners van Giethoorn over het vaarbeleid in hún gracht boven tafel krijgen
  PREMIUM

  Enquête moet de mening van inwoners van Giethoorn over het vaarbeleid in hún gracht boven tafel krijgen

  Is het een goed idee om verhuurboten te weren tussen paal 1 en 5 in de Dorpsgracht? Moeten authentieke houten punters korting krijgen? En mogen verhuurboten alleen overdag over 24 uur per dag in de grachten komen? Met vragen als deze peilt belangenvereniging 't Gieters Belang de mening van de inwoners van Giethoorn over het nieuwe vaarbeleid van de gemeente Steenwijkerland.

Kop van Overijssel