Junior wielrenner Thomas Michael reed een paar rondes achter zijn grote voorbeelden aan tijdens het Spektakel van Steenwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Junior wielrenner Thomas Michael reed een paar rondes achter zijn grote voorbeelden aan tijdens het Spektakel van Steenwijk. © Frans Paalman

Even voelt Thomas (18) zich prof tussen Fabio en Taco, tot organisatie hem in Steenwijk uit de koers haalt

Geheel tegen de regels in reed de net 18-jarige Thomas Michael uit Zwolle mee met de profs tijdens het criterium van Steenwijk. De Eritreeër woont sinds drie jaar in Nederland, is gek van wielrennen en wil zoveel mogelijk rijden. Wist hij veel. 

2 reacties

 • Dirk Kruis

  4 dagen geleden
  Beste Marcel, lezen aub. Hij is lid vd wielervereniging de ”hanzerijders”.
 • Marcel Bekhof

  4 dagen geleden
  Er zal toch hopelijk wel een wielrenvereniging zijn die deze "paradijsvogel" onder haar hoede neemt, zonde als zo'n gedreven figuur verloren gaat.
 1. Klant (61) greep jonge kapper in Steenwijk twee keer in zijn kruis: ‘Wilde weten of hij ook spanning voelde’
  PREMIUM
  4

  Klant (61) greep jonge kapper in Steenwijk twee keer in zijn kruis: ‘Wilde weten of hij ook spanning voelde’

  Een 61-jarige man uit Steenwijk kwam naar eigen zeggen al zo’n dertig, veertig jaar bij een kapsalon in zijn woonplaats. Nu wil de baas hem daar nooit meer zien. De klant zou twee keer een veel jongere kapper in zijn kruis hebben gegrepen. De tweede keer was per ongeluk, zegt L.V. daar zelf over, en wat hem de eerste keer bezield heeft: geen flauw idee. ,,Een vlaag van verstandsverbijstering?”

Kop van Overijssel